„Clearspring“ ekologiškas tradicinis japoniškas sojų padažas TAMARI be glitimo, pagamintas pagal 500 metų senumo tradicinį receptą, naudojant tradicinius gamybos procesus, perduodamus iš kartos į kartą. Puikaus subalansuoto skonio. Dvigubai stipresnis – kiekvienam buteliui pagaminti sunaudota dvigubai daugiau sojos pupelių nei gaminant įprastą sojų padažą.
Natūralios fermentacijos, brandinta dvi vasaras kedro statinėse. Brandinimo laikas būtinai apima dvi vasaras, nes fermentacija vyksta aktyviau, kai yra šilta (palyginimui: įprastinis sojų padažas paprastai fermentuojamas kelis mėnesius).
Sudedamosios dalys: sojų pupelės* 46%, vanduo, jūros druska, mirinas* (saldieji ryžiai*, vanduo, kultūriniai ryžiai*).
*Sertifikuota ekologiškumo sertifikatu NL-BIO-01 (ES/ne ES žemės ūkis).
Maistinė vertė (100 g) - 415 kJ/98 kcal: riebalų 0 g (iš jų sočiųjų 0 g), angliavandenių 8.4 g (iš jų cukrų 0.6 g), baltymų 15 g, druskos 19.4 g.
Tinka beveik prie visų patiekalų, ypač sriuboms, padažams, salotoms, įvairiems grūdų ir daržovių patiekalams gardinti. Naudoti prieš baigiant gaminti. Tinka veganams.
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Grynasis kiekis 150 ml.
Kilmės šalis: Japonija.
Gamintojas: Clearspring, Jungtinė Karalystė.
! Žalio maisto kokybė.