Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).

Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

SutinkuUždaryti
0
LietuviųEnglishRussian

Jūsų krepšelis yra tuščias

El.paštas
Brandintų judros sėklų duonelės su pomidorais, Smilgių ūk., 200g

Gardumėlis! Malonaus skonio traškus bei sotus užkandis darbe, išvykoje, mokykloje... Puikiai tinkantis keliaujant! RAW!

Kaina: 4,00 €
Aprašymas

Taip pat jomis galima pakeisti įprastą duoną prie sriubytės ar salotų, nes jos:

  • Be miltų.
  • Be cukraus.
  • Su JŪROS druska.
  • Su brandintomis sėklomis.

Įdomus ingredientas - judros sėklos, dar vadinamos „malonumų auksu“, dėl malonaus gurmaniško skonio - vos jaučiamo aštrumo, primenančio krienus, ridiką ar ropę, - gausiai naudojamos ne tik spaudžiant aliejų, bet ir kepant duoną, verdant košes ar sriubą. Lietuvoje judra buvo auginta tarpukaryje. Judra kartais dar vadinamas "laukiniais linais" dėl panašios sudėties. Ir sėjama buvo kartu su linais. Senoliai sakydavo, kad “kuo daugiau judros sėklų tarp linų sėmenų, tuo išeis geresnis aliejus.“

Džiovintos tik 41 laipsnio temperatūroje, išsaugant daug naudingų maistinių medžiagų.

Sudėtis: džiovinti pomidorai (30%), brandintos judros sėklos (21%), brandinti linų sėmenys, morkos, brandintos saulėgrąžų sėklos, svogūnai, kmynai, jūros druska.

Maistinė/energinė vertė (100 g): – 246 Kcal/1035 kJ, riebalų 16.19 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,19 g), angliavandenių 14.32 g (iš kurių cukrų 2,33 g, skaidulinių medžiagų 14,63 g, baltymų 12.13 g, druskos 0.43 g

Kilmės šalis: Lietuva.

Pirkėjų atsiliepimai
Pirkėjų atsiliepimai:

Ši prekė dar neturi atsiliepimų.
Prieš rašydami atsiliepimą turite prisijungti.

Prisijungti

Neseniai žiūrėjote