Aukščiausios klasės, nuostabaus skonio Keimling anakardžių riešutai! Aukščiausia kokybė užtikrinama nuo pat pradžių - anakardžių riešutų derlių duodantys medžiai auginami mažuose, ekologiniuose Indonezijos Flores salos, ūkiuose, kuriuose jie nurenkami rankomis ir džiovinami saulėje. Toks rankų darbas kitur retai praktikuojamas nes reikalauja daug laiko ir dėmesio, tačiau rezultatas to vertas - tik taip pavyksta išlaikyti puikiąsias, tiek skonines, tiek maistines, anakardžių riešutų savybes.
• jokio cheminio apdorojimo;
• jokio apdorojimo garais;
• jokio apdorojimo šalčiu;
• netaikomos dirbtinio brandinimo technologijos;
• be kviečių ir glitimo;
• be laktozės ir pieno baltymų;
Anakardžių riešutai gali būti naudojami neįtikėtinai universaliai! Galima mėgautis natūraliu šių riešutų skoniu nemaišant jų su niekuo daugiau, bet galima ir kurti tikrus kulinarinius šedevrus dedant juos į pudingus, pačius įvairiausius kremus, ledus ar gaminti iš jų augalinį sūrį bei sūrio padažus.
Maistinė vertė (100 g): 2491 kJ/595 kcal, riebalų 42.2 g (iš jų sočiųjų 9.4 g), angliavandenių 30.5 g (iš jų cukrų 9.1 g), baltymų 17.5 g, druskos <0.1 g.
Sudedamosios dalys: anakardžių riešutai*.*iš ekologinių ūkių (sertifikuota DE-ÖKO-001 sertifikatu, Ne ES žemės ūkis).
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Grynasis kiekis 200 g.
Kilmės šalis: Indonezija.
Gamintojas: Keimling Naturkost GmbH, Vokietija.
! Žalio maisto kokybė.
Kita informacija:
Anakardžių riešutuose gausu triptofano, kuris yra viena iš pagrindinių amino rūgščių ir organizme yra paverčiamas į seratoniną bei melaniną. Taip pat anakardžiai turi mineralų, tokių kaip: magnis, geležis, kalcis, fosforas, cinkas, kalcis ir kiti, o taip pat visą puokštę vitaminų: K ir E, folio rūgšties, riboflavino, tiamino, niacino, pantotento rūgšties.
(Informacijos šaltinis: http://www.keimling.de/cashewkerne-ohne-haut.html )