Migdolų riešutai - nuostabus užkandis. Jie ne tik labai skanūs, bet ir maistingi. Išbandykite šiuos mažus galios užtaisus atkeliavusius iš saulėtų Pietų!
• be konservantų, be sieros;
• jokių dirbtinių priedų;
• be laktozės ir pieno baltymų;
• be kviečių ir glitimo.
Nuostabiaisiais migdolų riešutais galima mėgautis vienais, galima iš jų pasigaminti fantastišką augalinį pieną, taip pat jais gardinti ledus ar kitus desertus. Pasidovanokite sau marcipanų skonio kulinarinį malonumą!
Maistinė vertė (100 g): 2636 kJ/610 kcal, riebalų 54.1 g (iš jų sočiųjų 4.1 g), angliavandenių 5.4 g (iš jų cukrų 3.9 g), skaidulinių medžiagų 13.5 g, baltymų 18.7 g, druskos <0,05 g.
Sudedamosios dalys: 100% migdolų riešutai*.
Grynasis kiekis 200 g.
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
*iš ekologinių ūkių (sertifikuota DE-ÖKO-001 sertifikatu).
Kilmės šalis: Italija.
Gamintojas: Keimling Naturkost Gmbh. Vokietija.
! Žalio maisto kokybė.
Kita informacija:
Migdolų riešutuose gausu mineralų: kalio, magnio, kalcio, fosforo, cinko ir geležies; taip pat vitaminų: B, E, folio rūgšties, niacino; gausu augalinių baltymų.
(Informacijos šaltinis: http://www.keimling.de/mandelkerne.html )