✓ 100% kakavos milteliai
✓ BE GMO
Tikrojo kakavmedžio (Theobroma cacao) sėklos, dar vadinamos kakavos pupelėmis, išimtos iš sunokusio kakavos vaisiaus sėklos fermentuojamos kartu su ant jų esančiu minkštimu. Rūgimo metu pupelių viduje pakilusi temperatūra nutraukia gyvybinius procesus, o susidarę organiniai junginiai suteikia pupelėms skonį. Fermentuotos pupelės džiovinamos – kad jose liktų kuo mažiau drėgmės ir jos negestų. Šokoladui ir kakavos milteliams gaminti kakavos pupelės skrudinamos, lukštenamos ir smulkinamos. Tada spaudžiamas kakavos sviestas. Kakavos milteliai gaunami sumalus masę, likusią išspaudus kakavos sviestą.
Naudojimas: Rekomenduojama vartoti 2 arbatinius šaukštelius per dieną, sumaišant su augaliniu pienu, vandeniu, įmaišant į jogurtą, košę, sūrio kremą, kepinius.
Rekomenduojama vartoti: iki 15 g. per dieną.
Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, atokiai nuo stiprių, tiesioginių saulės spindulių.
Kilmės šalis: Peru.
Sudedamosios dalys: 100% kakavos milteliai.