Užauginti Šiaurės Italijoje - palankus klimatas, daug saulės, skaidrus vanduo, mineralinėmis medžiagomis turtinga žemė ir ilgametė ekologiškos žemdirbystės patirtis.
Paruošimas (garnyras 2 asmenims): 1 puodeliui ryžių reikia 2 puodelių vandens. Virti ant lengvos ugnies apie 50 min. Ryžius rekomenduojama sūdyti baigiant virti, kitu atveju pailgėja virimo laikas. Norint sutrumpinti virimo laiką, prieš verdant galima ~4 val. pamirkyti.
Sudėdamosios dalys: ekologiški itališki ilgragrūdžiai rudieji ryžiai*.
*Sertifikuota ekologiškumo sertifikatu AT-BIO-301 Italien-Landwirtschaft
Italijoje užaugintas, Austrijoje supakuotas sertifikuotas ekologiškas produktas.
100 g produkto energetinė ir maistinė vertė: 1497 kJ/358 kcal; riebalų 0,8 g; angliavandenių 77,7 g; baltymų 8,8 g.