Žiūrekite VIDEO: https://bit.ly/2nVoPmf
Ingredientai:
2 skardinės konservuotų avinžirnių (išsaugokite 1 skardinės skystį, likusį nuo avinžirnių)
35 g sezamo sėklų
1 valg. šaukštas alyvuogių aliejaus
60 ml citrinos sulčių
1 skiltelė česnako
1 arb. šaukštelis malto kumino
1/8 arb. šaukštelio Himalajų druskos
Gamyba:
1. Eilės tvarka į Vitamix indą sudėkite šiuos produktus: avinžirnius, 1 skardinės avinžirnių skystį, sezamo sėklas, alyvuogių aliejų, česnaką ir kuminą, uždėkite dangtį.
2. Nustatykite 1 greitį (arba įjunkite automatinę užtepėlių ruošimo programą).
3. Įjunkite prietaisą ir pamažu padidinkite greitį iki 10.
4. Malkite 1 minutę, grūstuvu stumdami ingredientus link peiliukų.
5. Pasūdykite pagal skonį.
Skanaus!
Receptas ir nuotrauka - Vita-Mix Corporation.