Reikės:

* 500 g saldžiųjų bulvių;
400 ml (1 skardinės) kokosų pieno;
* 1/2 stiklinės šviežiai spaustų apelsinų sulčių;
* 3 v.š. citrinos sulčių;
* 3 v.š. agavų sirupo;
* 1 v.š. tarkuoto šviežio imbiero šaknies;
* 1 a.š. Ceilono cinamono;
* 1 a.š. vanilės ekstrakto;
* kelių prieskoninių gvazdikėlių;
* žiupsnelio Himalajų druskos.

Gaminimas:
Nuskustas saldžiąsias bulves 30 min. kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Iškeptas saldžiąsias bulves ir visus likusius ingredientus sudedame į Vitamix maisto smulkintuvą, ir sumalame iki vientisos kreminės masės. Galima iš karto patiekti, bet pudingas bus dar skanesnis, jei prieš patiekiant per naktį palaikysite šaldytuve.

Skanaus!

Už receptą ir nuotrauką dėkojame: FB "Veganiški receptai"