Dėka petražolėse (Petroselinum crispum) esančių biologiškai aktyvių medžiagų, jų milteliai padeda palaikyti normalią kepenų veiklą, kaulų ir nagų būklę, raudonųjų kraujo kūnelių ir hemoglobino susidarymą, deguonies ir geležies pernešimą organizme, skydliaukės veiklą, padeda mažinti nuovargio jausmą ir apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos.
Šie petražolių lapų milteliai pagaminti sudžiovinus petražolių lapus žemoje temperatūroje ir po to juos sumalus.
Sudedamosios dalys: 100% džiovintų petražolių lapų.
Milteliai suteiks maistui nuo seno lietuviškiems patiekalams taip įprastą prieskonį. Tinka dėti į kokteilius, salotas, padažus, troškinius, sriubas, košes ir pan. Rekomenuojama patiekalus gardinti labai atsargiai, o suaugusiam žmogui per dieną suvartoti ne daugiau nei 0,5 arbatinio šaukštelio šių miltelių.
Kilmės šalis: Lietuvos ekologinis ūkis