„Clearspring“ ekologiška tradicinė japoniška sojų pasta „Hatcho Miso“ yra tamsi, turtingo ir išskirtinio sodraus skonio. Nepasterizuota, fermentuota. Turi daug baltymų. Naudojama gaminant tradicinius japonų patiekalus, paskanina sriubas (pamėginkite įsidėti vietoj grietinės), troškinius, marinatus, padažus, užtepus, pupelių, daržovių ir kitus patiekalus. Tinka veganams.
Miso – tai vertingas fermentuotos sojos produktas. Japonijoje gaminamas nuo 8 amžiaus, kur kasdien įvairiausiems patiekalams sunaudojama daugiau kaip 1000 tonų miso. „Hatcho Miso“ laikoma garsiausia miso rūšimi Japonijoje. „Clearspring“ šį miso gamina tik iš aukščiausios kokybės pilnų sojos pupelių – dvigubai daugiau baltymų nei kitose miso pastose. Natūraliai fermentuojama 2 metus medinėse kedro statinėse su unikalia koji fermentacijos kultūra.
Vartojimas: miso ištirpinkite nedideliame kiekyje karšto vandens (apie 1 arb. š. miso ir 1 puodelis skysčio) ir dėkite į patiekalą prieš baigiant gaminti, kad verdant nežūtų vertingos maistinės medžiagos.
Po atidarymo laikyti šaldytuve sandarioje pakuotėje. Suvartoti per 6 mėn.
Maistinė vertė (100g): kaloringumas 246 kcal/ 1028 kJ, riebalų 12 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2.1 g, angliavandenių 7.3 g (iš kurių cukrų 0.8 g); baltymų 23 g, druskos 8.8 g
Sudedamosios dalys: kultūrinės sojos pupelės* 65%, vanduo, jūros druska, skrudinti miežių miltai*.
*Sertifikuota ekologiškumo sertifikatu JP-BIO-154 (ES/ne ES žemės ūkis).
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Grynasis kiekis 300 g.
Kilmės šalis: Japonija.
Gamintojas: Clearspring, Jungtinė Karalystė.
! Žalio maisto kokybė.