Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).
Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Rupūs ruginiai miltai – tai duonelių kepėjų džiaugsmas. Miltai gaunami girniniu malūnėliu sumalus visą grūdą, todėl juose išlieka ląsteliena bei visos maistingosios medžiagos. Rupūs ruginiai miltai dažniausiai naudojami ruginei duonelei kepti.
Maistinė vertė: energinė vertė 1257kJ/300kcal riebalai 1.70g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.25g, angliavandeniai 71.80g, iš kurių cukrų 2.50g, baltymai 11.20g, druska 0.01g.
Alergenai: glitimas.
Laikymo sąlygos: sausoje, vėsioje, gerai vėdinamoje vietoje.