Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).
Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Salsvai aštrus skonis, idealiai tinka paskaninti maistui. Daigai valgomi kai dydis yra apie 2 – 3 cm, su salotomis, makaronais ar sriubomis, taip pat kaip prieskoniai.
Rekomenduojama daigykla:Dėmesio, garstyčios yra gliti sėkla, kuriai reikalingas kitoks daiginimas. Naudokite Germline daiginimo lėkštutę.
Mirkymo laikas: 8 val. / Daiginimo laikas: nuo 6 iki 8 dienų.
Sėklas laikyti sandarioje dėžutėje, sausoje ir vėsioje vietoje. Supakuota Prancūzijoje. Sudėtyje gali būti riešutų, grūdų turinčių glitimo ir garstyčių pėdsakų.