Aukščiausios kokybės ekologiškas sojos padažas, pagamintas pagal tradicinį receptą iš du metus kedro statinėse brandintų pilnų sojos pupelių. Tinka sriuboms, padažams, salotoms, įvairiems grūdų ir daržovių patiekalams gardinti. Keli lašai šio gardaus padažo sustiprins kito maisto skonį. Pilti visai baigiant virti.
Sudedamosios dalys: vanduo, ekologiškos sojų pupelės (19%), ekologiški kviečiai, jūros druska.*
*Sertifikuota ekologiškumo sertifikatu NL-BIO-01 Non-EU Agriculture.
Maistinė vertė 100g: 312 kJ/73 kcal, riebalų 0.1 g (iš jų sočiųjų 0 g), angliavandenių 7.3 g (iš jų cukrų 0 g), baltymų 10 g, druskos 14,2 g.
Laikyti uždarytą vėsioje tamsioje vietoje. Laikant atvirą, gali atsirasti balta raugo plutelė - ji nepavojinga, ją reikia tiesiog nuimti.
Grynasis kiekis 150 ml.
Kilmės šalis: Japonija.
Gamintojas: Clearspring, Jungtinė Karalystė.
* Kai kurie šaltiniai itin pabrėžia fermentacijos naudą sojos produktams. Teigiama, kad būtent tradiciniais metodais fermentuota soja (tofu, miso, shoyu) turi geriausias sojai priskiriamas savybes ir yra lengviausiai įsisavinama.
! Žalio maisto kokybė.