Tinkamos daiginimui. Norint saulėgrąžas daiginti, rekomenduojama jas pamirkyti vandenyje 1,5 - 2 val., perskalauti ir nupilti kuo daugiau atsiskyrusių odelių. Tuomet saulėgrąžas patalpinkite į pageidaujamą daigyklą, pvz. Germline 2-jų aukštų daigyklą. Sėklas daiginkite 1-2 dienas, jas perskalaujant švariu vandeniu 2 kartus per dieną.
Daigintas saulėgrąžas galite valgyti vienas, dėti į salotas, gaminti užtepėles, saulėgrąžų sūrio pakaitalą, džiovintas duoneles. Maisto džiovintuve džiovintos daigintos saulėgrąžos - skanus ir sveikas traškus užkandis, labai tinkamas kelionėse, ruošiant sausus pusryčius.
Saulėgrąžos gali būti valgomos sausai paskrudintos arba neskrudintos kaip užkandis bei įvairių patiekalų - troškinių, kepinių, sriubų, salotų - pagardas.
Sudėdamosios dalys: ekologiškos saulėgrąžų sėklos*.
*Sertifikuota ekologiškumo sertifikatu LT-EKO-001 (ne ES žemės ūkis).
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Grynasis kiekis 200 g.
Kilmės šalis - Kinija.
Gamintojas: Du Medu UAB, Lietuva