Mūsų makadamijos riešutai žavi subtiliu, sviestiniu, gaiviu skoniu. Neapdoroti ir natūralūs, šie makadamijos riešutai yra neskrudinti ir nesūdyti.
Šie makadamijos riešutai švelniai džiovinami žemesnėje nei 45 °C temperatūroje, siekiant optimaliai išsaugoti jų vertingas maistines medžiagas. Tai garantuoja tikrą žalio maisto kokybę. Skinami rankomis. Kartą paragavus šių makadamijos riešutų, niekada nebenorėsite nieko kito. Idealiai tinka kaip sveikas užkandis ar tokių receptų, kaip ledai, riešutų sviestas ar veganiški pyragai.
Mūsų ekologiški makadamijų riešutai yra kilę iš geriausių Pietų Afrikos auginimo regionų. Artumas prie Indijos vandenyno su šiltomis vandenyno srovėmis sukuria idealias auginimo sąlygas. Mūsų gamintojas visus procesus valdo pats ir užtikrina, kad džiovinimas vyktų tiesiai vietoje. Tai garantuoja absoliutų šviežumą ir trumpus transportavimo kelius. Kiekvienas riešutas, kuriuo mėgaujatės, yra perėjęs kelionę, kuri prasidėjo su didžiausiu rūpesčiu ir dėmesiu kokybei.
Šviežio derliaus apdorojimas garantuoja aukščiausią kokybę
Kai 95 % makadamijų riešutų sunoksta, jie kruopščiai nuskinami nuo medžių pagaliais. Tą pačią dieną pašalinami lukštai, o riešutai pirmą kartą džiovinami džiovinimo kameroje ne aukštesnėje kaip 35 °C temperatūroje iki penkių dienų. Toks neatidėliotinas apdorojimas užtikrina, kad makadamijų riešutai būtų ypač švieži. Kietas lukštas pašalinamas tiesiai ūkyje, kad būtų užtikrintas švelnus apdorojimas. Lėtas džiovinimas žemoje temperatūroje reiškia, kad mūsų makadamijų riešutuose lieka labai mažai drėgmės, todėl jie ypač ilgai galioja. Galite tikėtis itin šviežių ir traškių riešutų.
Makadamijos riešutai: sveiki ir maistingi
Makadamijos riešutai yra ne tik skanūs, bet ir gausūs svarbių maistinių medžiagų. Jie yra geras skaidulų ir nesočiųjų riebalų rūgščių šaltinis. Juose taip pat yra vertingų mineralų, tokių kaip magnis, varis ir fosforas. Manganas, esantis mūsų makadamijos riešutuose, padeda palaikyti normalią energijos apykaitą, normalią kaulų ir jungiamojo audinio būklę bei apsaugo ląsteles nuo oksidacinio streso. Fosforas taip pat palaiko normalią energijos apykaitą ir normalią kaulų bei dantų būklę. Magnis skatina normalią nervų sistemos ir raumenų funkciją.
Be jau minėtų privalumų sveikatai: traškūs branduoliai yra ypač populiarūs dėl didelio nesočiųjų riebalų rūgščių kiekio. Riešutuose taip pat gausu B grupės vitaminų. Dėl to jie yra ne tik ypatingas skanėstas, bet ir vertingas jūsų sveikatos papildas. Mėgaukitės riešutų karaliene – natūraliais, nesūdytais ir sertifikuotais ekologiškais makadamijos riešutais.
Sudedamosios dalys: 100% makadamijų riešutai*.
*iš ekologinių ūkių (sertifikuota DE-ÖKO-001 sertifikatu, Ne ES žemės ūkis).
Maistinė vertė: (100 g): 3148 kJ/752 kcal, riebalų 71 g (iš jų sočiųjų 11 g), angliavandenių 13 g (iš jų cukrų 6 g), skaidulinių medžiagų 10.4 g, baltymų 8 g, druskos <0,1 g.
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Grynasis kiekis 200 g
Kilmės šalis: PAR/Kenija.
Gamintojas: Keimling Naturkost GmbH, Vokietija.

! Žalio maisto kokybė.
Kita informacija:
(Informacijos šaltinis: http://www.keimling.de/macadamianuesse.html )