Clearspring sweet white miso - tai tradicinė japoniška miso pasta iš fermentuotų ryžių ir sojos pupelių. Šviesi, salsvo skonio.
Naudojama gaminant tradicinius japonų virtuvės patiekalus, paskanina sriubas (pamėginkite įsidėti vietoj grietinės), bulvių košę, įvairius padažus, pavilgus, marinatus. Ypatinga tarp kitų miso rūšių tuo, kad fermentuojama tik 2-8 savaites (kitos rūšys gali būti fermentuojamos iki 3 metų). Su laiku spalva gali patamsėti, tačiau produkto kokybė ir skonis nuo to nesikeičia.
Patarimas: miso pastą išmaišykite nedideliame kiekyje karšto vandens ir pilkite į sriubą jau baigus virti, nes verdant žūsta vertingos maistinės medžiagos.
Atidarytą laikykite šaldytuve ir suvartokite per 1 mėnesį.
Maistinė vertė 100g: 695 kJ/165 kcal, riebalų 3,4 g (iš jų sočiųjų 1,2 g), angliavandenių 27,1 g (iš jų cukrų 23 g), baltymų 7,5 g, druskos 4,9 g.
Sudedamosios dalys: ryžiai* (42%), sojos pupelės* (21%), vanduo, jūros druska.
*Sertifikuota ekologiškumo sertifikatu JP-BIO-154 (ES/ne ES žemės ūkis).
Gali būti glitimo pėdsakų.
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Grynasis kiekis 250 g.
Kilmės šalis: Japonija.
Gamintojas: Clearspring, Jungtinė Karalystė.
! Žalio maisto kokybė.