Rudąjį cukrų, garsėjantį aukšta kokybe ir unikaliu skoniu, iš kitų produktų labiausiai išskiria spalva. Ją lemia gamybos technologija, kuomet nepašalinti natūralaus cukranendrių sirupo likučiai, suteikdami turtingą aromatą ir skonį, nudažo cukranendrių cukrų rusvo aukso spalva. Cukranendrių cukrus naudojamas ne tik arbatai ar kavai gardinti. Jis puikiai tiks desertams, ledams, kepiniams, prieskoniams, salotų užpilams, marinatams bei padažams pagardinti ir puošti, taip pat suteikia produktams papildomo aromato ir pagerina spalvą.
Sudėdamosios dalys: ekologiškas cukranendrių cukrus*.
*Sertifikuota ekologiškumo sertifikatu LT-EKO-001 (ne ES žemės ūkis).
100 g produkto energetinė ir maistinė vertė: 1680 kJ/400 kcal; riebalai - 0,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 0,0 g; angliavandeniai - 99,5 g, iš kurių cukrų - 99,5 g; baltymai - 0,5 g, druska - 0,0 g.
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Grynasis kiekis 500 g.
Kilmės šalis: Kosta Rika.
Gamintojas: UAB "Du Medu", Lietuva.
