Nefermentuotos, neskrudintos ir kitaip neapdorotos.
Labai nedaugelis žino originalų kakavos pupelių skonį. Tokį, kurį dievino inkai, actekai ir majai. Turite galimybę paragauti. Dažnas, paragavęs vienąkart ir patyręs karčiai saldų kakavos pupelių skonį, pilną įvairių atspalvių, norės tai patirti dar kartą.
Šri Lankos smulkiuose ūkiuose išaugintos, rankomis rūšiuotos ir luptos žalios kakavos pupelės džiovinamos neviršijant žaliojo maisto temperatūrai numatytų reikalavimų virsta puikiu aukščiausios kokybės maistu, netgi supermaistu, kuriame optimaliai išsaugotos kakavos pupelių vertingos maistinės medžiagos.
Kakavos sviestas, kakavos masė, kakavos milteliai – kakavos pupelių gaminių įvairovė yra neįtikėtinai didelė. Pasitelkus maisto smulkintuvą / blenderį iš kakavos pupelių akimirksniu galima pagaminti desertą, maisto dekoravimo elementus, kokteilį ar šokoladinį saldumyną, jau nekalbant apie kakavos gėrimą. Be abejo, šokoladas yra žinomas kaip vienas populiariausių iš kakavos pupelių pagamintų skanėstų visais laikais.
Kakavos pupeles galima kramtyti vienas arba su džiovintais vaisiais bei riešutais.
Maistinė vertė (100g): 1931 kJ/466 kcal, riebalų 31,7 g (iš jų sočiųjų 19,5 g), angliavandenių 25,3 g (iš jų cukrų 13,9 g), skaidulinių medžiagų 19,3 g, baltymų 10,2 g, druskos 0,03 g
Sudedamosios dalys: ekologiškos nekaitintos kakavos pupelės*.
*Sertifikuota ekologiškumo sertifikatu DE-ÖKO-001 (ne ES žemės ūkis).
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Grynasis kiekis 200 g.
Kilmės šalis: Šri Lanka.
Gamintojas: Keimling Naturkost GmbH, 21614 Buxtehude, Vokietija.
! Žalio maisto kokybė.