Originalus riešuto skonis!
Laukinių Brazilijos riešutų (bertoletijų) medžiai auga Pietų Amerikos atogrąžų miškuose ir gali pasiekti net 60 metrų aukštį. Braziliški riešutai dar kartais būna vadinami "Amazonės migdolais" ir "Amazonės kaštonais".
Puikaus skonio braziliniai riešutai labai universalūs – jei norite galite mėgautis jais vienais, pasiimti su savimi į kelionę, mokyklą, darbą, skanauti laisvalaikiu, naudoti kaip ingredientą į įvairiausius patiekalus – dribsnius, desertus.
• be laktozės ir pieno baltymų;
• be kviečių ir glitimo;
• be konservantų, be sieros;
• jokių dirbtinių priedų.
Braziliniuose riešutuose gausu:
• vitaminų E ir B1.
• mineralų - pavyzdžiui kalio, fosforo, geležies, vario, seleno.
• augalinės kilmės maistinės medžiagos – daug amino rūgščių, polinesočiųjų riebalų rūgščių.
• fermentų.
Šaltinis: http://www.keimling.de/paranusskerne-mit-haut.html
Maistinė vertė (100g): 2835 kJ/687 kcal, riebalų 66,3 g (iš jų sočiųjų 15,1 g), angliavandenių 4,8g (iš jų cukrų 2,3 g), skaidulinių medžiagų 7,5 g, baltymų 14,3 g, druskos <0,01 g, vitamino E 7,6 mg (63%)*, vitamino B1 1 mg (91%)*, kalio 644 mg (32%)*, fosforo 674 mg (69%)*, geležies 3,4 mg (24%)*, vario 1,3 mg (130%)*, seleno 103 µg (187%)*. * - Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis per parą.
Sudedamosios dalys: 100% braziliniai riešutai*.
*iš ekologinių ūkių (sertifikuota DE-ÖKO-001 sertifikatu. Ne ES žemės ūkis).
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Grynasis kiekis 200 g.
Kilmės šalis: Bolivija.
Gamintojas: Keimling Naturkost GmbH, Vokietija.
! Žalio maisto kokybė.