Salsvo skonio. Sudygę avinžirniai gali būti valgomi žali su nedideliu daigeliu (apie 0.5 cm ilgio), gali būti apverdami ir dedami į salotas (blanširuojami 5 – 10 min. mažame vandens kiekyje) arba verdami garuose ir valgomi kaip pagrindinis patiekalas.
Rekomenduojama daigykla: Germline daiginimo stiklainis arba 2 – jų aukštų daigykla.
Mirkymo laikas: 18 val. / Daiginimo laikas: iki 3 dienų.
Sudedamosios dalys: 100% avinžirniai* (Cicer arietinum).*iš ekologinių ūkių ( sertifikuota FR-BIO-01 sertifikatu).
Sėklas saugokite jų pakuotėje, kambario temperatūroje, sausoje vietoje. Supakuota Prancūzijoje, aplinkoje, kurioje naudojami grūdai, turintys glitimo, riešutai, garstyčios.
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Grynasis kiekis 200g.
Kilmės šalis: Turkija.
Gamintojas: Germline S.A.S., Prancūzija
Produktas geriausias iki: 2025.02.
ECOCERT sertifikuotos ekologiškos sėklos daiginimui.