Salsvo skonio. Sudygę avinžirniai gali būti valgomi žali su nedideliu daigeliu (apie 0.5 cm ilgio), gali būti apverdami ir dedami į salotas (blanširuojami 5 – 10 min. mažame vandens kiekyje) arba verdami garuose ir valgomi kaip pagrindinis patiekalas.
Rekomenduojama daigykla: Germline daiginimo stiklainis arba 2 – jų aukštų daigykla.
Mirkymo laikas: 18 val. / Daiginimo laikas: iki 3 dienų.
Sudedamosios dalys: 100% avinžirniai* (Cicer arietinum).*iš ekologinių ūkių ( sertifikuota FR-BIO-01 sertifikatu).
Maistinė vertė (100 g): 646 kJ/154 kcal, riebalų 3,5 g (iš jų sočiųjų 0,6 g), angliavandenių 19 g (iš jų cukrų 0,6), skaidulinių medžiagų 6 g, baltymų 8,8 g, druskos 0,02 g.
Sėklas saugokite jų pakuotėje, kambario temperatūroje, sausoje vietoje. Supakuota Prancūzijoje, aplinkoje, kurioje naudojami grūdai, turintys glitimo, riešutai, garstyčios.
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Grynasis kiekis 200g.
Kilmės šalis: Turkija.
Gamintojas: Germline S.A.S., Prancūzija
Produktas geriausias iki pabaigos:


ECOCERT sertifikuotos ekologiškos sėklos daiginimui.