Be kofeino, todėl ja mėgautis galite tiek ryte, tiek vakare.
Iš miško paklotės ir ąžuolų lajų – tvirtybė, iš prieskonių – šiluma. Sukurta dalijimuisi ir jaukumo pakurstymui, šerkšnotoms ir darganotoms dienoms. Sušildys iki pirštų galiukų ir giliausių širdies kertelių!
Sudedamosios dalys: paprastojo ąžuolo (Quercus robur) gilių branduoliai, miško voveraitės (Cantharellus cibarius), liūto karčių (Hericium erinaceus) grybų kepurėlės, Ceilono cinamonas, ciberžolė, imbieras, žvaigždinis anyžius, Burbono vanilė.
Savybės: palanku imunitetui, emocinei pusiausvyrai, virškinimui; yra vitamino D2.
Skonis: gili riešutų nata su šildančiais prieskoniais ir vanilės saldumu.
Itin gardu su aguonų, avižų pienu ir/ar grietinėle, medumi. Skanaus!
Gaminimas: 1 a. šaukštelį kavos užpilkite verdančiu vandeniu, palaikykite 5-7 min.
Pakuotės užtenka ~20 puodelių.
Grynasis kiekis: 100 g
Kilmės šalis: Lietuva.

1 a. š. užpilkite 200 ml verdančio vandens, palaikykite 5–7 min.
Gardu su medumi, mėgstamu pienu ar grietinėle.
Tinka ruošti visų tipų kavinukais ir pusiau automatiniais (nemalančiais) kavos aparatais.