Moliūgams gausiai užderėjus, dažna šeimininkė rudenį kepa moliūgų pyragą. Pasigaminkite aromatingą naminį prieskonių mišinį šiam pyragui ar kitiems patiekalams gardinti! 

Ingredientai:
120 g cinamono lazdelių
6 valg. šaukštai (30 g) malto imbiero
1 valg. šaukštas malto muskato
3 šaukšteliai (15 g) kvapiųjų pipirų
6 valg. šaukštai (30 g) gvazdikėlių

Gamyba:
1. Sudėkite visus ingredientus į Vitamix smulkintuvo indą nurodyta tvarka, uždenkite dangtį.
2. Pradėkite malti žemiausiu greičiu, tuomet greitai padidinkite greitį iki maksimalaus. Malkite 30 sekundžių arba kol pasieksite pageidaujamą tekstūrą.

Receptas ir nuotrauka - Vita-Mix Corporation

 

{JFBCGraph image=https://www.zaliavalgis.lt/images/stories/moliugu_pyrago_prieskoniai.png}