Anakardžių riešutai - dideli, minkšti ir skanūs. Tai puikus baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis. Anakardžiai gerai malšina alkį, todėl gali būti valgomi vieni, kaip užkandis. Šie riešutai jau seniai užsikariavo vietą įvairiuose gaminamuose patiekaluose - salotose, padažuose ar konditerijoje. Dedami į salotas, troškinius, desertus. Anakardžius tinka dėti į troškinius, ypač vegetariškus (vietoje mėsos). Riešutus geriausia valgyti nesaldintus ir nesūdytus, jei skrudintus, tai tik švelniai. Ir svarbiausia, nedideliais kiekiais, nes tai labai koncentruotas maistas.
100 g produkto energetinė ir maistinė vertė: 2315 kJ/553 kcal; riebalai - 43,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 7,80 g; angliavandeniai - 20,90 g, iš kurių cukrų - 5,90 g; baltymai - 18,20 g, druska - 0,03 g.
Sudedamosios dalys: 100% anakardžių riešutai*.
*iš ekologinių ūkių (sertifikuota LT-EKO-001 sertifikatu, Ne ES žemės ūkis).
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Grynasis kiekis 1 kg.
Kilmės šalis: Vietnamas.
Gamintojas: UAB "Du Medu", Lietuva.
! Žalio maisto kokybė.