Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).

Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

SutinkuClose
0

There are no products in your cart

E-mail
Kakavos pupelių pasta, ekologiška, 250 g, Keimling

Subtilaus lengvai skrudintos kakavos skonio. Veganiška!

Price: 7,95 €
Product Description

Pagaminta iš fermentuotų skrudintų kakavos pupelių. Išsilydo 37°C temperatūroje. Be pridėtinio cukraus. Idealiai tinka desertų, kepinių, šokolado gamybai. Lengvai naudojama, nes pagaminta gabalėliais.

Maistinė vertė 100 g: 2487 kJ/604 kcal; riebalai 53 g (iš jų riebiosios rūgštys  32 g);  angliavandeniai 5,9 g (iš jų cukrų 0,3 g); ląsteliena 23 g, baltymai 14 g;  druska < 0,1 g.

Kilmės šalis: Peru.

Pagaminta Didžiojoje Britanijoje pagal Keimling Naturkost GmbH užsakymą.

 

Naminio šokolado gamybos receptas:

Ištirpinkite kakavos pastą, sumaišytą su agavos sirupu, 40°C temperatūros vandens vonelėje, pridėkite pageidaujamų priedų (pvz.riešutų, džiovintų vaisių) ir sumaišykite. Paskirstykite masę ant iškloto kepimo popieriaus lapo ir leiskite atvėsti. Taip pagaminsite unikalų naminį šokoladą.

Norint pagaminti idealios formos šokoladą, siūlome įsigyti silikoninę formą šokoladukų gamybai LURCH FLEXI-FORM, Silikoninę formą šokoladui Classic LURCH FLEXI-FORM arba silikoninę formą šokolado gamybai LURCH FLEXI-FORM.


Customer Reviews
Customer Reviews:

There are yet no reviews for this product.
Please log in to write a review.

Login

Recently viewed