Šio žolielių ir prieskonių mišinio gamybą paskatino tradicinių indiškų ajurevedinių masalos mišinių skonis ir nauda. Pankolio, saldymedžio ir pipirmėtės lapeliai ypač giriami dėl savo gero poveikio virškinimui, tuo tarpu kardamonas, kalendra, imbieras ir juodieji pipirai sukuria gardų ir subalansuotą arbatos skonį. Arbata yra puikus skonio ir palengvina maisto virškinimą. Ja siūloma mėgautis valgio metu arba bet kuriuo dienos metu.
Sudedamosios dalys: kardamonas (17%)*, pankolis (17%)*, kalendra*, miežių salyklas*, saldymedis*, pipirmėtė*, imbieras (6%)*, cinamonas*, juodeji pipirai*, gvazdikėliai*.
*Sertifikuota ekologiškumo sertifikatu IT-BIO-006 non-EU Agriculture.
Paruošimas: vieną pakelį arbatos užplikyti puodeliu vandens ir palaikyti 5-11 min., priklausomai nuo to kokio skonio intensyvumo arbatos pageidaujate.