Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).
Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Miltai gaminami iš Agnės Juknevičienės ūkyje užaugintų ekologiškų spelta kviečių. Sertifikuoti.
Grūdai malami akmeninėmis girnomis, kad miltai nekaistų, būtų išsaugotos visos vertingosios savybės. Iš viso grūdo miltų sijojant pašalinta didžioji dalis sėlenų (liko tik pačios smulkiausios), kruopytės, manai ir balti miltai. Liko miltai smulkesni už manus, bet stambesni už aukščiausios rūšies miltus ir truputis smulkių sėlenėlių. Kepiniai iš jų nebus tokie purūs, bet sveikesni. Grūdai ir miltai niekuo neapdoroti, natūralūs.
Sertifikuota ekologiškumo sertifikatu LT-EKO-001 LIETUVA