Lęšiai tarp ankštinių augalų pirmauja folio rūgšties gausa. Be kitų savybių, tai ir puikus augalinis
geležies šaltinis. Lęšiai pasižymi švelniu, savotišku riešutus primenančiu skoniu ir todėl skaniausi
būna pagaminti su stipresniais aromatingais prieskoniais. Rekomenduojama naudoti gaminant
sriubas, troškinius bei salotas.
Paruošimas: mirkyti nereikia, tačiau būtina nuplauti. Virti 15 min. Vandens ir lęšių santykis 3:1.
Maistinė ir energetinė vertė 100 g: 1477 kJ/353 kcal, riebalų 1,06 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,16 g), angliavandenių 29,58 g (iš kurių cukrų 2,03 g), baltymų 25,8 g, druskos 0,02 g.
Sudedamosios dalys: ekologiški lęšiai.
Grynasis kiekis: 500g
*Sertifikuota ekologiškumo sertifikatu LT-EKO-001 (ES/ne ES žemės ūkis).
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Pakuotojas: Ne ES žemės ūkis
UAB "Du Medu", Lietuva.
