Kanapės - puikus dietinis produktas. Jose gausu žmogaus organizmui ypač reikalingų Omega-3 ir Omega-6 riebalų rūgščių, vitaminų.
Vartojimas: geriausia vartoti sumaltas sėklas. Nelukštentos kanapių sėklos vartojamos ir tradiciniams patiekalams gaminti, valgomos su daržovėmis, beriama į įvairius patiekalus, salotas, sriubas. Jomis galite paskaninti ir lėtaeigio kepimo būdu gaminamą duoną.
Maistinė vertė (100g)
Kilmės šalis |
Lietuva |
Energinė vertė, kJ / kcal |
1532 kJ/370 |
Riebalai, g |
31,7 |
Sočiųjų riebalų rūgščių, g |
0,0 |
Angliavandeniai, g |
0,50 |
Cukrų, g |
0,0 |
Baltymai, g |
21,20 |
Druska, g |
0,0 |
Laikymo sąlygos |
Laikymo sąlygos: +6…+23 °C temperatūroje |
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Grynasis kiekis 200 g
Gamintojas: UAB "Du medu", Lietuva
! Žalio maisto kokybė.