Vieni sveikiausių makaronų,kurie gaminami specialiu būdu, kurio metu neprarandamos naudingosios medžiagos. Pilno grūdo sraigteliai skanūs ir karšti su mėgiamu padažu, ir šalti įvairiose salotose.
Paruošimas: sudėkite makaronus į verdantį vandenį (1 l vandens 100g makaronų) ir virkite apie 7-9 min. Norint minkštesnių makaronų papildomai virti minutę/dvi.
Maistinė ir energetinė vertė 100 g: 1538 kJ/364 kcal, riebalų 2,4 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,6 g), angliavandenių 70 g (iš kurių cukrų 3,9 g), skaidulinės medžiagos 8,0 g, baltymų 11.5 g, druskos 0.00 g.
Sudėdamosios dalys: kietųjų kviečių miltai*, vanduo.
*Sertifikuota ekologiškumo sertifikatu LT-EKO-001 (ES žemės ūkis).
Kilmės šalis Italija.