Figūriniai makaronai tinkami su kreminiais padažais, mėsa bei apkepuose. Ne tik skanūs, bet ir labai maistingi – puikus skaidulinių medžiagų ir baltymų šaltinis.
Paruošimas: sudėkite makaronus į verdantį vandenį (1 l vandens 100g makaronų) ir virkite apie 7-9 min. Norint minkštesnių makaronų papildomai virti minutę/dvi.
Maistinė ir energetinė vertė 100 g: 1465 kJ/350 kcal, riebalų 1,2 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g), angliavandenių 75 g (iš kurių cukrų 6,7 g), skaidulinės medžiagos 2,6 g, baltymų 10.5 g, druskos 0.01 g.
Sudėdamosios dalys: kietųjų kviečių miltai*, vanduo.
*Sertifikuota ekologiškumo sertifikatu LT-EKO-001 (ES žemės ūkis).
Laikymo sąlygos: +6…+23 °C temperatūroje
Kilmės šalis Italija.