Be kofeino, todėl kava mėgautis galite tiek ryte, tiek vakare.
Sudedamosios dalys: itin švelniai paskrudintos kiaulpienės (Taraxacum officinale), paprastosios cikorijos (Cichorium intybus) šaknys ir didžiosios varnalėšos (Arctium lappa L.) šaknys, karamelinis miežių salyklas.
Savybės: visos trys šaknelės teigiamai veikia virškinimą ir žarnyno mikroflorą, malonina kepenis ir stiprina kraujotakos sistemą.
Gausi inulino – tirpių skaidulų, stimuliuojančių gerųjų bifidobakterijų ir laktobakterijų augimą, pagerinančių kalcio įsisavinimą.
Dėl to puikiai tinka diabetikams – padeda reguliuoti cukraus lygį kraujyje ir apetitą.
Skonis: išieškota autentika – santūri lietuviška prabanga kavos puodelyje. Persipynęs itin švelniai skrudintų šaknų kartumas, pagardintas karameliniu miežių salyklu atsiskleidžia ruginės duonos saldumu, kakavos, žemės riešutų poskoniais.
Gardu su mėgstamu pienu ar grietinėle, medumi, kardamonu, cinamonu. Skanaus!
Dėmesio! Gali pasitaikyti natūraliai susidarančių skaidulų plaušų pūkų, kurie neturi įtakos kavos savybėms. Netinka pusiau automatiniams kavos aparatams. Rekomenduojame naudoti French press ir filtrų kavinukus.
Gaminimas: 1 a. šaukštelį kavos užpilkite verdančiu vandeniu, palaikykite 5-7 min.
Pakuotės užtenka ~25 puodeliams.
Grynasis kiekis: 100 g
Kilmės šalis: Lietuva.