Juo alyvuogės kokybiškesnės, tinkamiau surinktos ir išspaustos, tuo rūgštingumas mažesnis, o aliejus – vertingenis. Šio ūkio alyvuogių aliejus siekia +/- 0,3 proc. rūgštingumo. Tai labai geras rodiklis. Kuo mažesnis rūgštingumas, tuo aliejus „atsparesnis“ kaitinimui. Tačiau geriausias būdas išgauti maksimaliai geriausias šio alyvuogių aliejaus maistingasias savybes, tai maistą troškinti, kaip tai daro graikai – 130-150 laipsnių Celcijaus.
Aukščiausios kokybės pirmo spaudimo alyvuogių aliejus užsitarnavo gerą reputaciją ypač Vidužemio jūros regionuose. Ten jis yra neatsiejama maisto gamybos proceso dalis.
Sudedamosios dalys: aukščiausios rūšies alyvuogių aliejus*, išgautas tiesiogiai iš alyvuogių ir tik mechaninėmis priemonėmis.
*Sertifikuota ekologiškumo sertifikatu B-411056GR-BIO-03 Greece Agriculture.
Maistinė ir energetinė vertė 100 ml: energetinė vertė 840 kcal/3452 riebalų rūgščių 92 gr., iš jų: sočiųjų riebalų 13 gr., mononesočiųjų riebalų 71 gr., polinesočiųjų riebalų rūgščių 8 gr.; angliavandenių 0,0 gr.; iš jų cukraus 0,0 gr.; maistinių skaidulų 0,0 gr.; baltymų 0,0 gr.; druskos 0,0 gr.
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Grynasis kiekis: 250 ml.
Kilmės šalis: Graikija
Gamintojas: Graikija, Mikos Stamatakos ekologinis ūkis
.