Sudedamosios dalys: 100% džiovintos ekologiškos braškių uogos.
Maistinė vertė (100 g): energinė vertė – 1210 kJ/288 Kcal, riebalų 2.57 g, angliavandenių 68.4 g, iš kurių cukrų 41.8 g, skaidulinių medžiagų 18.9 g, baltymų 7.2 g, druskos <0.01 g, Vitaminas C 167%*, kalis 833%*, mgnis 20%*, fosforas 19%*, geležis 36%*.
*RMV - referencinė maistinė vertė suaugusiems. Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).
Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.
Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
NAUDOJIMAS: 1-2 arbatinius šaukštelius braškių uogų miltelių berkite į vandenį, kokteilius, košes, jogurtą. Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.
Panaudojimo būdai: karštiems ir šaltiems gėrimams, šaltai arbatai, arbatai ir užpilams, gėrimams su pienu, jogurtu, kokteiliais, plaktai grietinėlei; ledams, šerbetams, ledų gaminiams; desertams, šaltiems desertams, pudingams, kremams; saldiems ir sūdytiems pyragaičiams, kepiniams, pyragams, biskvitams; pyragų ir saldėsių ingredientams, glajams, kremams ir užpildams, šokoladui, vaisių želė, cukruotiems riešutams, saldainiams; dietiniams patiekalams, kūdikių maistui, papildams; džemams ir marmeladams.
Braškių uogų milteliai labiausiai tinka su desertiniais produktais (jogurtu, ledais, varške). Taip pat rekomenduojame, dėti į glotnučius.
Braškių miltelių GAMYBOS PROCESAS: Mūsų paprastas gamybos procesas garantuoja aukštą produkto kokybę ir maksimaliai išsaugomą braškių uogų naudą.
Procesas:
- Natūraliai užaugintos uogos
- Rankomis surinktos ir atrinktos uogos
- Džiovinama žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
- Džiovintos uogos sumalamos patogiam vartojimui!
Jūs gaunate 100% džiovintas braškių uogas ir nieko daugiau.